T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / BAŞİSKELE - Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3 Farklı eTwinning Proje Çalışmamız Başlıyor

 

 

That's Me! My choice, My future  projemiz başlıyor.

Bu Benim! Seçimim, Geleceğim

 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Hazel YILMAZ KIYIKCI tarafından yürütülen  That's Me! My choice, My future Projemiz  "Meslek Liseleri" içindir. Meslek liselerinin tanıtılması ve yönlendirilmesi, geleceğe yönelik bilinçli ve umutlu öğrenciler yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Proje kapsamında kariyerleriyle ilgili soruları olan öğrencilere yardımcı olma, hem kendilerine hem de ailelerine rehberlik etme, eğitim-istihdam-üretim bağlantısına dikkat çekme gibi etkinlikler gerçekleştirilecek. Ayrıca teknolojiyi güvenli ve etkin kullanma, esnek, uyumlu, girişimci, üretken, sorumlu, lider, özyönetim sahibi olma gibi 21. yüzyıl becerilerine sahip meslek mensuplarının yetiştirilmesine katkı sağlanması hedeflenmektedir.  Projemiz tanışma toplantısı yapılmıştır. Proje ekibimize başarılar dileriz.

11-11-2021
11-11-2021

 

 

ORMAN OKULU ETKİNLİKLERİ İSİMLİ ETWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLIYOR

Kasım ve Ocak ayları arasında yürüteceğimiz projemizde farklı eğitim yaklaşımlarından biri olan orman okulu etkinliklerini öğrencilerimizle birlikte uygulayacağız.

 

      2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Hazel YILMAZ KIYIKCI tarafından yürütülen Orman Okulu Etkinlikleri  adlı eTwinning projemizin tanışma toplantısı 05.11.2021 tarihinde yapılmıştır.

 

     Toplantıda projeyle ilgili detaylar görüşülmüştür. Projemizde öğrencilerimizle birlikte farklı eğitim yaklaşımlarından biri olan orman okulu etkinliklerini öğreneceğiz. Öğrencilerimiz projemiz ile farklı eğitim yaklaşımlarını tanıyarak mezun olduktan sonra bu yaklaşımları ilke edinmiş kurumlarda etkin bir şekilde görev alabilecek kapasiteye ulaşacaktır. Türkiye' de yaygınlaşmakta olan orman okullarında ne tür etkinlikler yapıldığını, nasıl ve hangi şartlarda eğitim verildiğini deneyimleme fırsatı bulacaklardır.

 

     Proje ekibimize başarılar dileriz.

11-11-2021
11-11-2021

 

GAME AND TOY WORKSHOP ( OYUN VE OYUNCAK ATÖLYESİ) İSİMLİ eTwinning PROJEMİZ BAŞLIYOR

Ekim- Mart ayları arasında yürüteceğimiz projemizde her ay farklı artık malzemeler kullanarak oyuncaklar tasarlayacağız. 

      

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenlerinden Hazel YILMAZ KIYIKCI tarafından  yürütülen Game and Toy Workshop ( Oyun ve Oyuncak Atölyesi) adlı eTwinning projemizin tanışma toplantısı 14.10.2021 tarihinde yapılmıştır.

Toplantıda projeyle ilgili detaylar görüşülmüştür. Projemizde öğrencilerimizle birlikte geri dönüşüm malzemelerini kullanarak değişik oyun ve oyuncaklar yapacağız. Az maliyet ile özgün ürünler ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Yaptığımız ürünleri sergileyip son aşamada ortaya çıkan ürünleri belirlenen okul öncesi kurumuna hediye etmeyi planladığımız projemizde çocuk gelişimi ve eğitimi alanı öğrencilerimiz yer almaktadır.

Proje ekibimize başarılar dileriz.

11-11-2021
11-11-2021
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.11.2021 - Güncelleme: 12.11.2021 08:47 - Görüntülenme: 1641
  Beğen | 1  kişi beğendi